Mitä isälle lahjaksi? Etsimme puolestasi 7 mahtavaa lahjaideaa!

” What makes you a dad is not the ability to make a child but the courage to raise one”

Isänpäivää juhlitaan jälleen sunnuntaina 14.11. Oletko jo keksinyt mitä ostaisit lahjaksi isällesi, isoisällesi tai ihmiselle, joka on kuin isä sinulle? Oletko joskus miettinyt kauppojen hyllyjen välissä, että mitä ihmettä minä hänelle ostaisin, kun hänellä on jo kaikkea?! Katso tästä blogitekstistä meidän vinkit, jos sieltä löytäisit jotain uutta ja jopa yllättävää!

1. Siistei juttui!

Oletko koskaan vieraillut Coolstuff -nimisellä verkkosivulla? Sieltä löydät ihan kaikkea mahdollista ja nimenomaan siistejä juttuja. Sivuilla on kategorisoitu juhlapäivät omaan valikkoonsa, ja isänpäivä on valikoitunut yhdeksi juhlapäiväksi! Löydät siis suoraan ideoita yhden linkin takaa! Jos haluat ostaa isällesi lahjaksi jonkun hieman erilaisen joulukalenterin, 3D -palapelin, kannettavan pöytätennissetin tai Bluetooth -käsineen, näiltä sivuilta löydät! Jos etsit hieman erilaista lahjaa kuin menneinä vuosina, tämä on sinun paikkasi!

2. Onko isäsi lukutoukka?

Pitääkö isäsi lukemisesta ja vanhempiesi luota löytyy iso kirjahylly? Luuletko, että sinne mahtuisi vielä yksi kirja? Adlibris tarjoaa monia kirjoja, joita isäihminen voisi haluta lukea. Jos lähdet navigoimaan suoraan valikkoon ja valitset ”uutuudet” -kohdan löydät jo heti moneen makuun olevaa kirjaa. Pitääkö isäsi Ilkka Remeksen kirjoista, kalastuksesta, kokkaamisesta tai romaaneista? Adlibriksestä löydät nämä kaikki! Sivut on tehty todella helppokäyttöiseksi, koska eri kirjalajit on vielä kategorisoitu omiin linkkeihin. Löydät todella helposti aihealueen, joista tiedät isäsi pitävän.

No, jos isäsi ei ehdi lukea kirjoja tai ei oikein perusta lukemisesta, mutta on kuitenkin kiinnostunut itsensä kehittämisestä tai muuten tykkää ”yleissivistää” itseään, voi hänelle ostaa kuunteluoikeudet joko BookBeat, Storytel tai Nextory -palveluihin tai jopa näihin kaikkiin. Löydät kaikista kattavat äänikirjapalvelut! Äänikirjoja voi kuunnella oikeastaan missä vain. Sovellus vain puhelimeen, napit korville ja kuuntelemaan! Tämä voisi olla hyvä lahjaidea henkilölle, jolla on jo niin sanotusti kaikkea!

3. Autoon jotain uutta?

Onko isäsi autofriikki tai muuten vain kiinnostunut autoista ja kaikista mahdollisista vempaimista, mitä autoihin voisi hommata? Miltä kuulostaisi autokamera, jolla isä voisi kuvata automatkoja ja maisemia, uudet kaiuttimet tai uusi pyöräteline, jos isäsi sattuu olemaan kova pyöräilemään? Mahdollisuuksia on monia ja lahja olisi varmasti erikoinen.

4. Elektroniikkaa ja pelejä

Ai että! Pelit, tietokoneet, tabletit ja kännykät. Aika monen miehen juttuja. Jos isäsi sattuu kuulumaan miehiin, jotka innostuvat erilaisista peleistä ja tietokonejutuista, löysimme sinulle siihenkin sopivat linkit. Miten olisi Apple Ipad ja siihen sopivat suojakuoret tai -kalvo, uusi pelikonsoli tai miksi ei uusi palapeli tai lautapeli? Lautapelejä voi pelata isänpäivänä vaikka koko perheen kesken!

5. Urheilulajeja moneen makuun

Juokseeko isäsi pallon perässä nurmikentällä vai luisteleeko ystäviensä kanssa jäällä viikoittain? Pitääkö hän sulkapallosta tai tenniksestä vai harjoitteleeko kenties maratonia varten? Laji kuin laji, mies tarvitsee hyvät välineet ja vaatteet, jotta harrastaminen on mieleistä. Talviurheilulajeihin hyvä aluskerrasto takaa lämmön myös silloin, jos pakkasella urheilee ja alkaa hikoilemaan ja kesällä juoksulenkille hyvät kengät on oikeastaan pakolliset, jotta juoksu kulkee. Yllätä isäsi uusilla urheiluvaatteilla tai välineillä, jolloin lahja ei varmasti mene hukkaan!

6. Keittiömestarille

Uusi veitsi, tehosekoitin, kulhoja tai wokkipannu? Kokkaava isä voisi olla todella otettu ja iloinen uusista kokkausvälineistä. Kuinka helppoa ja hauskaa on tehdä ruokaa, kun välineet on oikeat? Ja ruokaa voisi tehdä isänpäivänä uusilla välineillä koko perheen kesken.

Toinen vaihtoehto on yllättää isä laatukahvilla, jos hän sattuu olemaan kova kahvimies. Lahja olisi todellakin erikoinen ja isäsi saisi maistaa hieman erilaista kahvia, kuin perus Juhlamokkaa.

7. Koti siistiksi!

Kuten edellä on mainittu: kokkaaminen sujuu parhaiten oikeilla välineillä kuten urheileminen. Myös kodin siivoaminen on mukavaa, kun imuri on kunnollinen ja luuttu ei jätä pintoja märäksi. Ikkunoiden peseminen on monelle jokavuotinen pakko, mutta entä jos isälle ostaisi ihan ikkunanpesijän? Tai miksi ei robottipölynimurimen, joka hoitaa roskat lattialta samalla, kun isä on töissä tai harrastuksissa? Siivoava isä voisi olla näistä lahjoista haltioissaan!

Toivottavasti sait näistä ehdotuksista jotain lahjaideaa omalle isällesi! <3