Lomalle, mutta minne?! Vertailimme puolestasi 4 ihanaa lomakohdetta!

Onko tiedossa pidempi tai vähän lyhyempikin  loma vai haluaisitko lähteä yksin tai yhdessä viikonlopuksi pienelle matkalle? Onko rakkaasi synttärit tulossa ja haluat yllättää hänet pienellä kylpyläreissulla? Kuvittele sanovasi hänelle perjantai-iltapäivänä, että hyppää autoon, nyt mennään! Olipa reissun syy mikä tahansa, vertailimme puolestasi 4 kohdetta, jonne voi mennä lyhyeksi tai vaikka pidemmäksi aikaa.

Naantalin kylpylä, Naantali

Olet varmaan kuullut sanonnan ”Hymyilee kuin Naantalin aurinko”? Naantali on ihana kesäkaupunki ja sieltä tunnetuimpia paikkoja on varmasti Naantalin kylpylä. Kylpylähotelli on valittu kaksi kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi hotelliksi vuosina 2019 ja 2020. Hotellista löytyy aktiviteetteja niin yksin tai kaksin matkustavalle kuin myös lapsiperheille. Kylpylähotellista löydät ravintoloita, leipomokahvilan, lasten leikkimaailman, kampaamon ja vaikka mitä muuta. Niin ja tietysti kylpylän, jonne voit tehdä varauksen erilaisiin hoitoihin suoraan heidän nettisivuiltaan! Naantalin kylpylästä löytyy erilaisia hotellihuoneita Standart tasosta Luxus -huoneisiin. Hotellista löytyy myös erityishuoneita allergikoille sekä liikuntarajoitteisille. Lemmikit ovat myös sallittuja hotellissa. Mahtava paikka heille, jotka haluavat nauttia kylpylän tuoksuista ja pienestä arjen luxuksesta!

Lomarenkaan kautta vuokramökit

Rakastatko mökkeilyä ja haluat päästä luonnon helmaan? Onko teillä ollut ystäväporukan kanssa puhetta reissusta ja mökkeily voisi olla teidän juttu? Lomarenkaan kautta voit vuokrata mökin omaan käyttöösi ympäri Suomen. Mökkejä voit vuokrata mm. Leviltä, Tahkolta ja Kolilta. Lomarenkaan sivuilla on listattu kohteita maakunnittain ja kaupungeittain sekä sen mukaan, missä hiihtokeskukset ovat. Heti etusivulta pääset hakemaan mökkejä sen mukaan, minne haluat lomasi suuntaavan. Mahdollisuuksia on monia ja täältä löytyy mökkejä niin pienelle kuin isommallekin ystäväporukalle!

Ruissalon kylpylä, Turku

Haluatko kaupunkilomalle mutta samalla rentoutua kylpylässä? Voit lähteä ihanalle hemmottelulomalle Ruissalon kylpylään parhaiden ystäviesi kanssa ja lillua lämpimässä porealtaassa, syödä hyvin ja käydä ehkä nauttimassa Turun yöelämästä. Huonevaihtoehtoja löytyy Classicista Suiteen ja erityisempänä majoitusvaihtoehtona ovat Tentsile puumajoitteet, jolloin voit majoittua ulkona! Ruissalon kylpylässä ja sen läheisyydessä löytyy paljon aktiviteetteja mm. golfaamista, luonnossa liikkumista sekä Ruissalon kasvitieteellinen puutarha. Voit varata majoittumisen suoraan kylpylähotellin Internet -sivuilta tai soittamalla asiakaspalveluun. Mahtava paikka yksin matkustavalle, ystäväporukalle tai perheelle!

Forenom, kalustettua majoitusta.

Haluatko viettää kaupunkiloman, mutta et halua majoittua hotellissa? Forenom tarjoaa mahdollisuuden majoittua kodinomaisesti kalustetuissa asunnoissa. He tarjoavat myös huoneistohotelleja sekä hostellihuoneita. Huoneistohotellit sijaitsevat kaupungin keskeisellä paikalla ja hostelleihin pääsee hyvin kulkemaan julkisilla kulkuvälineillä. Hostelleissa on oma huone ja jaettu yhteinen tila muiden vieraiden kanssa. Osa Forenomin asunnoista on myös lemmikkiystävällisiä, joten voit majoittua kohteisiin lemmikkisi kanssa. Forenom tarjoaa majoittumista myös mm. Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Asunnon varaaminen käy kätevästi yrityksen nettisivuilta ja voit suoraan valita asunnon, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja kukkarollesi. Forenomin asuntoihin voi majoittua yksin, kaksin tai isomman porukan kanssa!