Tositarinoita suhteista; Sinkkuäidin tinderöinnit osa 1

Liityin Tinderiin maaliskuun alussa. Se oli elämäni ensimmäinen kerta, kun käytin kyseistä sovellusta. Mietin pitkään, että haluanko kertoa profiilissani olevani äiti, koska en lähtenyt Tinderiin etsimään lapselleni uutta isää tai isäpuolta, vaan aikuista seuraa itselleni. Toki tiedostin myös sen, että jos tinderöinti johtaisi parisuhteeseen, haluaisin kumppanini olevan edes jollain lailla tekemisissä myös lapseni kanssa. Joka tapauksessa päädyin lopulta kertomaan pienen vitsin ohella, että minulla on lapsi.

5 minuuttia sovellus auki ja ”Sinusta tykänneet” -sivu räjähti, näytti yli tuhatta tykännyttä. HUH! Selasin jonkin verran korttipakkaa, mutta kun ensimmäiset miehet olivat kaikki tuttujani, totesin että FUCK THIS ja ostin Goldin, jotta pääsin näkemään minusta tykänneet. Ja niitähän tosiaan riitti, joskin suurin osa profiileista oli kuvattomia (jotka poistin heti) tai pelkkää seksiseuraa hakevia. Lisäksi huomasin, että todella monet pariskunnat olivat hakemassa kolmatta pyörää ja nämäkin lensivät suoraan minun kohdallani roskiin.

Voisi sanoa, että vaikka tykkäyksiä oli tuhansia, niin lopulta sellaisia edes ”katseltavia” profiileja jäi jäljelle alle sata. Kyllä. Luit oikein. Alle sadalla näistä tuhansista tykkääjistä oli ensinnäkin oma kuva profiilissa. Kriteerit ei siis olleet huikeat, kunhan olisi ollut kasvokuva!

Ensimmäiset matchit johti dickpiceihin WhatsAppissa

Omassa puhelimessani Tinderin chat toimi todella huonosti. En saanut ilmoituksia viesteistä ja välillä sovellus näytti minulle saapunutta viestiä, mutta ei kuitenkaan suostunut näyttämään viestejä! Siksi pyrin mahdollisimman nopeasti vaihtamaan keskustelun esimerkiksi Instagramiin tai WhatsAppiin. No se oli virhe.

Eräs mies vaikutti todella ihanalta, ystävälliseltä ja huumorintajuiselta Tinderissä. Muistan vielä itse swaipanneeni hänet oikealle, koska hänellä oli tosi kiva profiili ja match meille tuli vasta muutama päivä sen jälkeen. Juttelimme muutaman illan Tinderissä ja kun chat todella alkoi tökkimään, niin vaihdoimme numeroita. Ja miten kävi – hänen ensimmäinen viestinsä minulle oli kuva; dickpic. HUOH! Tätä tapahtui useammankin miehen kanssa. Jutustelut jäivät sitten siihen ja estin heidän numeronsa tai tilinsä, jos oltiin Instagramissa ryhdytty juttelemaan.

Yhtäkkiä ”niitä oikeita” alkoi suorastaan satelemaan

Myönnän, että hurjimmassa vaiheessa saatoin viestitellä neljän miehen kanssa samanaikaisesti. Yksi heistä oli juuri kuukauden reissulla Lapissa, toisen kanssa meillä meni lapsivapaat niin ristiin, ettemme koskaan nähneet, kolmas ehdotteli lopulta minulle pelkkää fwb -suhdetta ja neljäs.. No se neljäs.

Olin swaipannut hänet itse oikealle, koska hän oli korttipakan ensimmäinen mies, jota en tuntenut tai tietänyt ennestään. Match meille tuli heti, eli uskoakseni hänkin oli tykännyt minusta. Hän aloitti keskustelun kehumalla hymyäni ja ryhtyi hetimmiten kysymään lisäkysymyksiä – missä asun, kuinka kauan olen ollut sinkkuna, millaisista miehistä sytyn.. Aluksi mietin, että siinäpä on miesversio minusta; suoraan asiaan ja mielellään heti kaikki kortit pöytään.

Hän puhui kemioista – joko niitä on tai sitten niitä ei ole. Jotenkin tässä vaiheessa minua alkoi pelottamaan, koska hän vaikutti täydelliseltä. Hän vaikutti todella innokkaalta näkemään minut, tutustumaan minuun. Ryhdyimme seuraamaan toisiamme Instagramissa ja hän kävi saman tien kommentoimassa useampaan kuvaani sydämiä ja kehuja. Olin varsin hämmästynyt tästä käytöksestä – samaan aikaan ajattelin, että onkohan tämä vain yksi peluri muiden joukossa ja toisaalta ajattelin, että onpa hän tosissaan jo heti aluksi, kun haluaa hetimmiten näyttää kiinnostuksensa!

Hän halusi tavata ja tietysti mahdollisimman pian. Tottakai minä halusin tavata myös hänet, mutta en välttämättä niin nopealla aikataululla, koska minusta oikeasti tuntui osin, että hän vain leikkii kanssani enkä tahtonut ryhtyä kenenkään leikkinappulaksi. Epäröin todella paljon edes laittaa hänelle viestiä ja mietin pitkään omia vastauksiani hänelle, etten paljastaisi liikaa innokkuuttani häntä kohtaan, koska en yksinkertaisesti halunnut satuttaa itseäni. Jokin sisimmässäni halusi antaa itsestäni kaiken hänelle heti, mutta silti jokin esteli minua tekemästä sitä.

Jälkiviisaus on parasta; nyt mietin, että olisinpa antanut itsestäni kaiken heti, jotta hän olisi nähnyt minun olevan liikaa hänelle – minä olisin päässyt hänestä yli varmasti myös hieman nopeammin. Mutta, jatketaan tästä seuraavassa osassa!

Haluatko kertoa oman ihmissuhdetarinasi? Käy täyttämässä meidän yhteydenottolomake ja olemme sinuun yhteydessä!