Jätä se! 5 merkkiä, mistä tiedät, ettei mies vain ole kiinnostunut sinusta!

Tunnistatko tilanteen? Tapaat miehen, teillä synkkaa todella hyvin ja juttu luistaa. Käytte ekoilla treffeillä, toisilla, näette useamman kerran mutta yhtäkkiä, miehestä ei kuulu yhtään mitään. Tai tinderissä juttelette ja käytte treffeillä ja ehkä jatkatte viestittelyä ja mietit, että miksi hän ei pyydä sua uudestaan ulos tai yksinkertaisesti hän ei enää laita sinulle viestejä. Tässä vaiheessa voi jo todeta: red flag, red flag!! Näistä viidestä merkistä tiedät, ettei mies vain ole kiinnostunut sinusta.

1. Hän ei pyydä sinua ulos

Mies pyytää naisen ulos, jos se on hänestä kiinnostunut. Piste. Tätä asiaa vain ei voi suoremmin sanoa. Jos mies haluaa tavata naisen, hän kyllä pyytää naisen treffeille ja jos hän todella on kiinnostunut, hän itse suunnittelee ne deitit alusta loppuun. Miehet tekevät töitä kiinnostavan naisen eteen ja jos sun kohdalla hän sattuu keksimään tekosyitä kuten ”nyt on paljon töitä” tai ”sori, en nyt ehdi ainakaan viikkoon näkee” tms. hän vain keksii tekosyitä ja koittaa torjua sinut kohteliaasti. Tottakai on myös tilanteita, että ihmiset ovat kiireisiä mutta mies löytää AINA lopulta aikaa naiselle, josta hän on kiinnostunut.

2. Hän ei soita tai viestitä sinulle

Jos miehestä ei kuulu moneen päivään, hän ei ajattele sinua. Kiireeseen viittaaminen on vain tekosyy eikä millään tavalla hyvä argumentti sille, ettei hän ole laittanut edes pientä viestiä ja kysymystä ”miten menee?” tai ”mitä olet tänään puuhannut?” Vuorokaudessa on 24 tuntia ja viestin kirjoittamiseen menee 10 sekuntia. Mieheen, joka ei laita viestiä ja kysy kuulumisia päivän aikana, ei kannata tuhlata aikaa. Miehet eivät ole koskaan liian kiireisiä saadakseen mitä haluavat. Jos hän haluaa sut, hän kyllä viestittelee ja tekee ”tikusta” asiaa vain sen takia, että saa olla yhteydessä sinuun.

3. Hän ei deittaile sua

Mies, joka on kiinnostunut naisesta, haluaa nähdä tätä ja suunnitella treffejä hänen kanssaan. Jos hän on kiinnostunut sinusta, hän laittaa kaiken peliin myös tunteidensa puolesta ja lopulta myös ilmaisee asian niin, että kertoo haluavansa olevan sinun poikaystävä tai jopa sanoo olevansa sinun poikaystävä. Sinusta kiinnostunut mies haluaa sinut kokonaan itselleen. Jos hän toteaa, ettei halua olla vakavassa suhteessa, se todella tarkoittaa sitä! Jos mies ei halua määritellä suhdetta suuntaan tai toiseen, hän haluaa katsella vielä muita kaloja vedestä. Katsoa, jos nurkan takana olisikin parempi. Muista, sinä ansaitset miehen, joka antaa itsensä täysin sinulle ja huomaa vain sinut!

Joko kävit lukemassa tositarinan henkilöstä, joka on ollut koko elämänsä sinkku? Käy lukemassa täältä hänen tarinansa ja ajatuksia tulevaisuudesta!

4. Hän hyppää sänkyyn toisen kanssa

Jos olet miehen kanssa jo nähnyt muutamaan kertaan ja saat tietää, että hän onkin mennyt sänkyyn toisen kanssa (vaikka ette ole tehneet määritelmää suhteestanne) tämä on merkki siitä, ettei hän ole sitoutunut sinuun. Hän katselee vielä ympärilleen eikä ole rakentanut syviä tunteita sinua kohtaan. Jos olettekin sopineet, ettei maata toisten kanssa, tuolloin mies on yksinkertaisesti pettänyt sinua ja se ei ole hyväksyttävää missään tilanteessa!

5. Hän ei vastaa sun viesteihin ja katoaa

Hups, hän hävisi! Hän ghostas sut! Tämän selvemmin ei voisi asiaa sanoa. Hän ei ole kiinnostunut sinusta edes sen vertaa, että vastaisi sinun viesteihin tai kertoisi suoraselkäisesti, että hänellä ei ole herännyt tunteita sinua kohtaan. Ja muista, älä anna toista mahdollisuutta, jos hän yhtäkkiä kuukausien päästä laittaakin viestiä. Älä anna hänen luulla, että olet häntä varten silloin, kun se vain hänelle sopii.