6 syytä, miksi on huippua olla sinkku!

Aika usein ajatellaan, että toinen ihminen on se sinun parempi puolisko, joka täydentää sinut. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla! Aina ei tarvitse olla kaksin, yksin olemisessakin on paljon hyviä puolia. Moni nauttii sinkkuudesta ja ovat iloisia siitä, että vastaavat asioista vain itselleen. Alla 6 syytä siihen, miksi sinkkuus on aika siisti juttu!

1. Et ole kenellekään ilmoitusvelvollinen

Sinkku saa mennä ja tulla miten haluaa. Kenellekään ei tarvitse kertoa, minne on menossa, milloin on menossa ja milloin tulee kotiin. Kenenkään kanssa ei myöskään tarvitse keskustella siitä, voiko ensi viikonloppua lähteä ystävien kanssa rimpsalle vai oliko sen puolison kanssa jo sovittu jotain. Kukaan ei kysele, milloin tulet kotiin, kun olet pitkästä aikaa päässyt ulos. Kotiin saat tulla riennoiltasi juuri silloin, kun sinulle sopii.

2. Saat syödä leffaherkut ihan yksin

Leffa pyörimään, karkkipussi auki ja saat syödä sen ihan yksin! Kenenkään kanssa ei tarvitse jakaa leffaherkkuja ja jos vaikka niitä jää yli, ne odottavat sinua seuraavana päivänä kaapissa. Saat töissä haaveilla herkuista ihan rauhassa, koska kukaan ei ole niitä syönyt päivän aikana. Niin ja saat valita leffan ihan itse!

3. Voit ostaa kaupasta just sitä, mitä sinä haluat

Kenenkään kanssa ei tarvitse keskustella siitä, ostetaanko minkä merkkistä maitoa ja onko se -30% alessa oleva kala jo huonoa. Saat ihan itse jälleen valita, mitä ostoskoriin laitat. Voit myös suunnitella ruokasi aivan yksin ja vaikka ostaa valmiin aterian, jos et vain jaksa valmistaa ruokaa. Ruokakauppareissutkin saat tehdä aivan omaan tahtiin.

Haluatko tietää, mitä sinkkuihminen ei enää halua kuulla? Lue täältä 5 asiaa, joita sinkulle ei kannata enää sanoa, koska hän tietää kyllä!

4. Kotona odottaa täydellinen rauha

Tulet kotiin pitkän ja raskaan työpäivän päätteeksi ja voit vain rojahtaa sohvalle. Kukaan ei vaadi sinulta mitään, kukaan ei halua sinulta mitään eikä kysy sinulta mitään. Voit joko maata täydellisessä hiljaisuudessa ja nukkua vaikka päikkärit tai voit avata Netflixin ja katsoa lempisarjaasi rauhassa. Voit tehdä ruoan silloin, kun haluat tai tilata kotiin, jos haluat. Kotona ei odota toinen työpäivä, kun olet jo yhden saanut päätökseen.

5. Voit aikatauluttaa elämäsi juuri niin kuin haluat

Viikonloppu eikä mitään suunnitelmia? Sinkkuna voit extemporee lähteä vaikka toisessa kaupungissa käymään, tehdä vaikka shoppailureissun! Ja jos siltä tuntuu, voit varata hotellihuoneen ja jäädä yöksi. Kukaan ei kysy aikatauluasi, koska se on täysin omasi. Voit vaikka muuttaa lennossa suunnitelmiasi, koska kenenkään toisen mielipidettä ei tarvitse kysyä.

6. Kotisi näyttää juuri sellaiselta kuin sinä haluat

Sinkkuna saat sisustaa kodin juuri niin kuin itse haluat! Voit ostaa nurkkaan sellaisen lipaston kuin haluat ja laittaa mieleisesi taitelijan taulun seinälle ja juuri siihen kohtaan, minne itse haluat. Kenenkään toisen mielipidettä ei tarvitse kysyä. Saat pitää kodin niin siistinä kuin haluat eikä tarvitse siivota kenenkään toisen sotkuja!

Haluatko kertoa oman ihmissuhdetarinasi? Käy täyttämässä meidän yhteydenottolomake ja olemme sinuun yhteydessä!